Why am I the right photographer for you?

Voor mij is fotograferen meer dan enkel aanwezig zijn, mooie foto’s nemen en vertrekken. Het gaat me erom jouw te leren kennen, wie ben je als persoon of bedrijf en die authenticiteit vast te leggen.

Ik wil dat jij terug kunt kijken naar de foto’s, jezelf erin zien en alle heerlijke gevoelens die het moment met zich mee gebracht hebben opnieuw kan beleven. Ik ben er tijdens elke stap van de weg, ondersteunend en assisterend waar nodig, al lachend het moment samen beleven!

Hi, this is me.

Ik ben Freek.

Sommigen zouden me een bohemien of avonturier noemen, maar vooral ben ik een natuur lievend persoon die er echt om geeft mensen gelukkig te maken.

Ik fotografeer al meer dan een decennium, eerst mijn eigen mooie momenten en nu die van jullie. Ik hoop dat jullie, net zoals ik, het gevoel van nostalgie en vreugde uit onze foto’s kunnen halen. Dat je binnen jaren of zelfs decennia jullie de foto’s herbekijken en nog steeds dat gevoel van trots kunnen ophalen.

De koppels, families of zelfs de bedrijven waar ik ga fotograferen, mogen niet bang zijn om hun schoenen vuil te maken, een beetje buiten de comfort zone te gaan, maar vooral niet bang zijn om veel te lachen en te genieten.

Als je een ecologisch bewustzijn hebt, graag vrije tijd in de natuur doorbrengt, geniet van een hapje en drankje (bij voorkeur op een onbekende plek), dan hebben we veel overeenkomsten!

What's an Exoss?

Ik ben een Vlaamse fotograaf met zin voor avontuur en heb altijd mijn trekrugzak klaar. Hoe spontaner, wild en werelds … hoe meer ik er van kan genieten.

Als twintiger heb ik de wereld gezien met mijn Exoss rugzak. Nu ik als dertiger volop geniet van mijn werk als fotograaf in Maldegem, Brugge, Gent en Vlaanderen, breng ik hommage aan die mooie jaren met de naam Exoss Studio. 

My Stories

Leer je familie, huwelijk of business fotograaf kennen

Ik wil met heel veel plezier jullie verhalen vastleggen. Daarom deel ik enkele avonturen uit mijn eigen leven, zodat je me iets beter kan leren kennen.

Ik kan al niet wachten tot ik jullie leer kennen!

Q & A

Fotografeer je enkel outdoor of in het buitenland?

 

 

Terwijl ik graag outdoor photoshoots op locatie voorzie, dit zowel in onze prachtige Vlaamse natuur als onze urban centers. Kan je me ook boeken voor indoor opdrachten, feesten of bedrijfsfotografie. 

Het merendeel van mijn opdrachten nemen plaats in de regio Brugge, Gent en Maldegem (Meetjesland). Aangezien ik altijd nieuwe avonturen wil beleven, staan er vanaf nu ook photoshoots gepland in Frankrijk, Italië, Namibië en Zuid-Afrika.

What is jouw stijl van fotografie? Ga je ons helpen poseren?

 

 

Voor het grootste deel van onze shoot/dag zal ik op een documentaristische stijl fotograferen, de momenten vastleggen zoals ze ontvouwen, zonder druk te zetten. Doch ben ik niet bang om je te vragen even onder het raamlicht te staan.Ik hou ervan om te spelen met licht en schaduw om zo de schoonheid van de omgeving weer te geven. 

Tijdens een portet sessie is er wat meer nadruk op het element poseren en ik zal jullie gidsen door enkele poses. Een heel groot deel van mijn clienten hebben nog nooit voor een camera gestaan, maar ik denk dat zij met plezier willen vertellen dat ik hen comfortabel stel en zij het hele proces rap gewoon zijn.

Al zullen mijn favoriete shots altijd die zijn van de meest eerlijke momenten, wanneer je friemelt aan je kleren, als je partner iets hilarisch zegt en iedereen in een lach sessie valt, daarom laat ik jullie de ruimte om jezelf te zijn en ten volle te genieten van het moment.

What is jouw stijl editen en afwerking van de foto’s?

 

 

Ik verwerk jullie foto’s afhankelijk van het type shoot, maar blijf trouw aan mijn moody-true-to-life stijl. Ik behoud de natuurlijke huidstinten en diepte. Mijn stijl is deel van het pakket waar mijn klanten zich voor engageren. Terwijl het kan veranderen met de toestand van de dag, blijft mijn stijl van fotograferen/verwerken steeds consisten en dan weet de jij waar we samen naartoe werken. What you see is what you can expect!

Kan je ons helpen met het regelen van een locatie of het uitwerken van fotografische ideeën??

Ik help iedereen met plezier en waar ik ook kan! Ik besef dat de meeste mensen nog nooit of zelfden voor de camera gestaan hebben en dat dit overweldigend kan zijn. Dus vraag zeker naar mijn suggesties en tips over het plannen van onze locatie, de ervaring samen en het idee dat jullie hebben.

We hebben maar enkele foto’s nodig of bied je beperkte sessies aan?

Ik bied in samenspraak met de klant bepaalde pakketten aan en er kan op een per foto basis betaald worden. Ik doe ook mini-sessies doorheen het jaar. Informeer voor meer info.